Половину јафе од укупно 300 грама (две кутије) - сложити по дну калупа или посуде...
Млеко (120 гр) и маргарин (80 гр) ставити да се прокува - али само колико да се истопи...
Додати у отопљено млеко и маргарин остатак јафе и све мутити ван рингле - док се не истопи...
Преко тога додати скуване две кесице пудинга (укус шумско воће, а може и јагода) са 6 кашика шећера и 750 гр млека (може се скувати пудинг и на води)...
У врућ и скуван пудинг додати пола маргарина (125 гр) и умутити миксером да се све добро сједини, па разлити у калуп...
На охлађену масу додати 100 гр умућеног шлага са киселом водом...
Служити тек сутрадан... Пријатно...
Нема коментара:
Постави коментар